Våre energiløsninger

Forside / Energiløsninger / Kryogene og industrielle gasser

Kryogene og industrielle gasser

Tolcon har et omfattende utvalg av systemløsninger og komponenter for kryogene industrielle gasser, og representerer kjente utstyrsprodusenter som blant annet Chemet, RegO og Habonim.

Skal din bedrift bygge en ny distribusjonsløsning, oppgradere eksisterende eller trenger nye komponenter for utskifting av gamle industrielle gassinstallasjoner, så kan Tolcon levere et bredt utvalg av produkter.

  • Kryogene tanker fra små flyttbare kompakte til store vertikale og horisontale stasjonære
  • Regassifisering med luftfordampere, vannbads eller kompakte elektriske
  • Komplette trykkreguleringsrigger for høye og lave trykk
  • Enkle rørsystemer til avanserte fleksible vakuumisolerte i alle dimensjoner
  • Forvarmere
  • Sikkerhetsventiler, stengeventiler (kule, gate og globe), aktuatorer, tilbakeslagsventiler, manifolder, trykkregulatorer og diverse deler/adaptere

Utvalget av utstyr er stort og ikke alt er lagt ut i vår nettbutikk. Ta kontakt med oss for en veiledning i utvalg og en prat om ditt behov.

Et skifte fra olje til gass

Tolcon sørger for et sømløst skifte fra olje til gass. Vi tar ansvar for prosjektering og utførelse av alle fag – grunnarbeider, gassteknisk og elektronikk, samt koordineringsansvar mellom alle prosjekterende og utførende. Samtidig sørger vi for total fremdrift, kvalitet, budsjett og at resultatene oppfyller alle krav til lover og forskrifter.

Vi bestreber oss å jobbe tett sammen kunden, hvor fleksibilitet for kundens ønsker om tilpassede løsninger er høyt prioritert.

Vi bistår deg i valget av energiløsning.

Spørsmål?

Kontakt salgsansvarlig:

Anders Aandahl