Vår prosjektavdeling bistår deg gjerne

Forside / Prosjekt
Vi er en profesjonell prosjektpartner hele veien – fra planlegging, levering av utstyr, installasjon, kontroll, overlevering og service.

Vi innehar bred kompetanse og leverer komplette systemløsninger for ulike energibærere til det industrielle og private segmentet.

Tolcon AS har 11 ansatte med kontor og lager sentralt i Oslo, selskapet har en solid økonomi og sterke ambisjoner om videre vekst.

Energiløsninger til ethvert behov


Biogass


Naturgass og LNG


Hydrogen


Ammoniakk


Kryogene gasser


Strøm


LPG


Bioolje

Hvordan vi jobber

Tolcon er Norges eneste totalleverandør av gass og alternative energiløsninger – fra planlegging, søknader og krav til anlegg, levering av utstyr, gjennomføring, kontroll, overlevering og service.

Tolcon er din partner i valg av riktig energiløsning, vi tilpasser etter behov og ønsket mål. Fra nøkkelferdige løsninger til salg av produkter – vi er her for deg!

Kundehistorier

– Elektriske strålevarmere er veien å gå

UCO, en av landets største aktører innen utleie av utstyr til byggeplasser testet elektriske strålevarmere fra Tolcon. Det endte med …

Lavere CO2-utslipp med gass

– Vi ønsket å endre til gass (LPG) for å tilfredstille krav fra myndighetene og redusere CO2-utslipp fra fabrikken, sier Hans …

Tolcon dekker behovet for alle reservedeler

– Fordelen for oss med Tolcon er at de har et veldig bra reservedelslager i Oslo. De sitter på veldig …

Tolcon er din beste partner i valg av energiløsning.