Forside / Kundehistorier / Tolcon dekker behovet for alle reservedeler

Tolcon dekker behovet for alle reservedeler

– Fordelen for oss med Tolcon er at de har et veldig bra reservedelslager i Oslo. De sitter på veldig mange reservedeler som jeg selv ikke trenger å ha på lager. Istedenfor kan jeg bestille fra dem, og da trenger jeg ikke å skaffe egenkapital, forteller Christer Nilsson, operation manager i Skangaas AS.

Skangaas AS er et gasselskap som selger naturgass til det skandinaviske markedet. I 2014 kjøpte firmaet to Turn Key-terminaler laget av Chemet.

– Tolcon har levert utrustning til vår virksomhet i flere år.

– Vi bruker gjerne Tolcon igjen

Christer Nilsson i Skangaas AS, forteller videre at de har opplevd store fordeler med at Tolcon tar seg av alt papirarbeid og dialog med underleverandører. 

– Vi har hatt et bra samarbeid med Tolcon, der de har tatt seg av dialogen med Chemet. Tolcon har hatt 90 prosent av kontakten med den polske leverandøren, og det har fungert utrolig bra, sier Nilsson. 

– Tolcon er en god partner og det har aldri vært noen problemer, derfor bruker vi gjerne dem igjen, avslutter han.

10%

Økning i omsetning

28%

Lavere energiforbruk

Relaterte artikler

– Elektriske strålevarmere er veien å gå

UCO, en av landets største aktører innen utleie av utstyr til byggeplasser testet elektriske strålevarmere fra Tolcon. Det endte med ...

Lavere CO2-utslipp med gass

– Vi ønsket å endre til gass (LPG) for å tilfredstille krav fra myndighetene og redusere CO2-utslipp fra fabrikken, sier Hans ...

Lavere produksjonskostnader med gass

– Grunnen til at vi valgte å gå over til fyring med gass er at det er betraktelig billigere enn ...

Vår prosjektavdeling er her for deg!