Lacanche

Forside / Lacanche

Design din egen drømmekomfyr

Enhver komfyr fra Lacanche er unik. Du velger selv størrelse, funksjoner og egenskaper, koketopp og stekeovn, tilleggsutstyr og farge, samt design på håndtak og brytere.

Ovnsbygger

Stilren

Bredt utvalg

Profesjonell standard

Lacanche tar matlaging til nye høyder

Med en håndverkstradisjon som strekker seg flere hundre år tilbake, har Lacanche lykkes med å lage en spektakulær komfyr av en kvalitet som imponerer profesjonelle kjøkkensjefer og matentusiaster i hele verden.

Det er kun førsteklasses materialer som blir brukt for å lage en Lacanche komfyr; stål, rustfritt stål, støpejern og emalje. Ved hjelp av effektive produksjonsanlegg blir komfyrene skreddersydd til hver enkelt bestilling og satt sammen for hånd.

Inspirasjon

Funksjon
Button
Bruksområder
Referanser

Gourmetens piano – «Pianos gastronomes»

Tenk deg den mesterlige følelsen når friske krydder av timian og rosmarin freser i stekepannen sammen med råvarer av den beste kvaliteten. Duftene som brer seg i rommet, som sender assosiasjoner til restauranter i verdensklasse i hjertet av Frankrike. Matglede, avslappede skuldre og full kontroll.

Tenk deg den samme følelsen på ditt eget kjøkken – hver eneste dag.

Lacanche er bygget på en forkjærlighet for den kulinariske kunsten som i århundrer har eksistert blant langstrakte vinmarker og praktfulle slott i Bourgogne.

Skapt frem av et fransk familiefirma som er tro mot sin arv og som gjennom innovasjon, ekspertise og erfaring forsyner profesjonelle kjøkkensjefer og andre matlagingsentusiaster med det beste verktøyet for å uttrykke sine talenter på kjøkkenet.

Et verktøy som nærmest har fått ikonisk status verden over.

– Vi valgte en stilren modell i stålgrå med messingfinish og den er så elegant, vakker og tidløs på kjøkkenet. Jeg elsker det!
Hannah Beaumont-Laurencia

Komfyren som har fått ikonisk status verden over

Det er kun førsteklasses materialer som blir brukt for å lage en Lacanche komfyr; stål, rustfritt stål, støpejern og emalje. Ved hjelp av effektive produksjonsanlegg blir komfyrene skreddersydd til hver enkelt bestilling og satt sammen for hånd.
– Stian Herrebrøden, Tolcon – leverandør av Lacanche i Norge

Nyttige spørsmål du kan stille deg før du setter sammen din drømmekomfyr er:

• Hva slags matlaging liker jeg?
• Hvor stor komfyr vil jeg ha?
• Hvor mange ovner trenger jeg?
• Vil jeg kombinere bruk av gass og elektrisitet?
• Hvor stor skal komfyren være?

Klar for å bygge din egen?