Elektrisk strålevarme

Forside / Elektrisk strålevarme

Grønne og effektive løsninger for oppvarming

Punktvarme

Energieffektive

Bredt utvalg

Kvalitetsprodukter

Forleng årstidene med elektrisk strålevarme

Alle våre strålevarmere varmer umiddelbart fra de slås på, og varmer der det trengs, slik at du kan nyte uteområder, verksteder, garasje m.m.

Kort fortalt baserer de elektriske strålevarmerne fra Tolcon seg på veldig kortbølget varme. Faktisk bruker strålevarmerne akkurat samme bølgelengde som solstråler, og gjør det mulig å bruke målrettet punktvarme selv i store, åpne bygg og telt. Dette sørger for utslippsfri og effektiv oppvarming, som også sparer bedriften store utgifter.

Funksjon
Button
Bruksområder
Referanser

Hvorfor elektrisk peis?

Elektriske peiser er et supert alternativ hvis du ikke har anledning til å installere et ildsted. Eller om du ikke kan montere pipe på vegg eller tak. Kanskje du ønsker flammebilde og peiskos, men at varmen utgjør en fare for bruker? En av de største fordelene med elektrisk peis, er at den er enkel i bruk og rimelig både i innkjøp og montering. Du slipper å bære ved og tømme ut aske.

Alt du trenger er et støpsel. På modeller med varmeeffekt kommer varmen øyeblikkelig og de naturtro flammene skaper den koselige atmosfæren du ønsker deg. Elektrisk peis er også trygt og miljøvennlig. Du trenger aldri å bekymre deg for at noen skal brenne seg på hete overflater. Mange muligheter

Våre elektriske design-peiser kan monteres i alle rom og trenger ikke pipeløp. Moderne teknologi gir naturtro flammebilder, og alle peisene leveres med fjernkontroll. På peiser med varmeeffekt kan denne slås av, slik at det bare er hyggelige flammer som luner rommet. Elektriske peiser er ideelle i alle rom. Siden det ikke er påkrevd noe pipeløp, så kan man boltre seg med plassering. Over kjøkkenbenken, nedfelt i bordet, på soverommet eller på badet. Her kan du velge mellom ulike rammer til de forskjellige modellene etter egen smak og det som passer stilen i hjemmet ditt.

Nyt flammen

Skap en elektrisk og lun stemning med en av våre lekre peisløsninger. Glem innkjøp av ved eller gass – du kan bare sette deg ned og nyte de flotte og realistiske flammene. Peisen kan henges på veggen, plasseres på gulvet, bygges inn i veggen eller fungere som en romdeler. Akkurat som en vanlig peis, men her er det stor fleksibilitet i utformingen siden man ikke er avhengig av annet enn strømuttak.

Vi hjelper deg gjerne med å finne det som passer deg og ditt hjem! Peisene leveres med keramiske vedkubber, med hvit Carrera stein (små runde hvite) og med fjernkontroll. Resultatet er et vakkert ildsted som ivaretar opplevelsen av lun varme, trivsel og estetisk nytelse.

Teknisk informasjon

Strømtilkobling

Alle elpeisene kommer med standard jordet stikkontakt og skal kobles til jordet uttak. Energiforbruk varierer fra modell til modell også avhengig om modellen har mulighet for varme. 

Ultrasonisk Fordamper (gjelder kun Opti-myst)

Tåken er kald og blir produsert av en ultrasonisk enhet. Avhengig av kalkinnhold, renhetsgrad på vannet og vedlikehold vil levetiden på transduseren variere.

Teknologien

Det er 3 forskjellige typer teknologi som brukes for å skape illusjonen av flammer:

  • Optiflame
  • Opti-myst
  • Opti-V

Optiflame – mest bevegelse

Hemmeligheten er den roterende speilakselen. En rekke buede speil er montert på en roterende aksel, som bladene på en propell. Dette bryter opp lyset og reflekterer på en usammenhengende måte noe som skaper flamme effekten. De nyeste modellene kommer med LED pærer som gir lavt strømforbruk samt lang levetid. enkelte modeller har mulighet for flere forskjellige fargebilder.

Opti-myst – mest imponerende

Lys møter tåke – og lager flammer. Utrolig, men sant. En vanntank skjult i rammen, vannet blir gjort om til tåke ved bruk av ultrasonisk teknologi. Halogen eller LED-lys plassert bak vanntanken varmer tåken og får den til å stige, og ligne helt naturtro flammer og røyk. Styrken på flammeeffekten kan justeres og tåken er helt trygg å berøre.

Opti-V – mest autentisk

En høyoppløselig film av en flamme – inkludert røyk og gnister – er projisert via en monitor på toppen av peisen inn i et transparent reflekterende glass plassert i en vinkel over kubbene. Dette gir en illusjon av et ekte bål som for de fleste av oss vil virke vanskelig å skille fra en ekte peis.

Inspirasjon

Strålende varmt på teststasjonen

Å varme opp et stort, åpent telt utendørs, virker som en bortimot umulig oppgave. Men på Volvat Medisinske Senter på …